ROBIN BOERS Webdevelopment


Over mij

Hoi, ik ben Robin. Ik ben 13 jaar, ik zit in de brugklas, en ik woon in Maassluis. Ik houd erg van programmeren, en ik heb daarom een hele tijd geleden deze website gemaakt. (Toen was het een hele andere inhoud). Ik vind programmeren nog steeds gaaf, en ik heb verschilldende andere website's gemaakt, en ik heb een blog over programmeren, en andere technische dingen die ik cool vind. Dat blog vind je hier: Webdevelopment-en-Meer.. Ook houd ik van LEGO-bouwen, fietsen, tekenen, en veel andere dingen. Over deze onderwerpen heb ik ook een blog, dat vind je hier: Rood-Oranje-Geel. Verder speel ik handbal.

Hoe ik in aanraking ben gekomen met progrogrammeren

Ik codeer al sinds groep 7 (2017). Ik ben ermee begonnen omdat ik in de bieb een boek zag staan over website's maken. Nu moet je weten dat ik al sinds groep 4 zo'n computernerd was, die van elk knopje wist wat het deed. Het boek heette Creeëren met code: Zo maak je een website. Dus ik maakte een website, die eind 2017 online kwam. Ik hield enorm veel van geheim agenten, dus de eerste versies (tot versie 9) gingen daar ook over. Je kunt die versies in mijn "Website Library" zien. Ik host mijn website bij bHosted. Ik ben daar ongeveer 30 euro per jaar aan kwijt. Ook heb ik een website voor mijn oma gemaakt, die in februari 2018 online ging. (Die site is inmiddels offline) Later heb ik het webdomein aan haar blog gekoppeld, en een mooi thema voor haar blog gemaakt. Lees daar hier meer over. Ook heb ik een website voor het bedrijf van mijn vader gemaakt. Verder ben ik nu bezig van het maken van een coole game.

Wil je ook leren programmeren?

Wil je ook graag websites, apps en programma's kunnen maken? Kijk dan eens naar het Handboek HTML5 en CSS3, of het boek waarmee ik het geleerd heb: Creeëren met code: Zo maak je een website. Ook is Grasshopper van Code width Google een goed programma, en natuurlijk is Scratch ook altijd een goed begin! Als je de basis snapt, kun je met mijn programma SecretSiteCode gaan spelen. Het is een website, waarop je je code invoer, en live resultaat krijgt. Door op knoppen te klikken kun je code toevoegen, en die komt dat recht achter jouw code te staan. Wil je het eens proberen? Kijk dan eens hier: SecretSiteCode Playground

Contact

Wil je me een mailtje sturen?
Dit is een van mijn 5 e-mailadressen: robin@geheimesite.nl
Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen.

Naam:

Onderwerp:

Bericht:

Robin Boers

Robin Boers

Heyy, ik ben Robin. Ik ben 13 jaar, en zit in de brugklas. Ik houd van handballen en programmeren. Ik spreek HTML, CSS, PHP en Javascript. Verder heb ik 5 emailadressen, en een blog. Wil je meer van mijn projecten zien?? Neem eens een kijkje op de "Projecten" pagina.
Mijn blog: Webdevelopment-En-Meer

Contact

Je kan me bereiken via e-mail: robin@geheimesite.nl


Blog

Wil je mijn blog zien? Kijk hier eens:
Webdevelopment-en-Meer


Account

  • Inloggen
  • Aanmelden